Big SALE and discounts up to 50% OFF. Don' miss it! CLICK TO SALE

Dandanes je na trgu izjemno veliko različne pasje hrane. Odkrito povedano - velikokrat smo enostavno zmedeni, kaj kupiti, kaj je najboljše za našega kužka, ali bo hrana povzročala alergijo, jo bo kuža dobro prebavljal ... skratka, vprašanj je skoraj en mali milijon. V vsem tem času, odkar imam kužke, sem se naučila nekaj: tako ljudje, kot tudi kužki potrebujejo kvalitetno in čim bolj naravno hrano.

Zakaj torej naravna prehrana psov?

Volkovi ulovijo svoj plen, da se najedo. Meso, rastline in minerali, ki se nahajajo v ulovljenem plenu so del naravne prehrane. Sestava je uravnotežena in lahko bi rekli popolna. Kje se je torej spremenilo za naše kužke? Ni se!

Zdrava prehrana je pomembna

Psi točno vedo, kaj potrebujejo. Njihovo telo je že skozi celotno evolucijo sestavljeno tako, da mora biti na jedilniku meso - pri tem seveda čim bolj sveže. V naravi volkovi iščejo svoj plen, medtem, ko je pes prepuščen odločanju lastnikov. Pes in volk spadata v red zveri, zato so njihova prebavila pripravljena za surovo prehranjevanje. Pasja presnova je namenjena za uživanje živalskih beljakovin.

Samo meso seveda ni dovolj, zato volk v naravi zaužije tudi sadje, travo in korenine. To pomeni, da mora naš ljubljenček vse te sestavine dobiti nekje v prehrani iz trgovinskih polic.

Uravnotežena pasja prehrana

Kaj je pomembno pri naravni prehrani psov?

Vsekakor je ključnega pomena kakovost surovin in način priprave. Izjemno dragocene so beljakovine svežega mesa, lahko prebavljivi ogljikovi hidrati , zelenjava, vitamini in minerali. Na trgu obstajajo različne vrste tako imenovanih 'komplementarnih' pojedin za kužke. AMPAK POZOR - vedno preberite deklaracijo na izdelku, kjer boste spoznali vsebino in se prepričali o sami kakovosti.

Priprava?

Priprava hrane za pse mora čim bolj ohraniti naravne sestavine, kar omogoča optimalno prebavo in visoko vsebnost hranil. Svetujem vam, da ste pri izbiri pasje hrane kar se da izbirčni.

Midva prisegava na naravo!

Midva s Tangotom sva še kako izbirčna! Pri nakupovanju vedno, ampak res VEDNO pazim na to, da so sestavine čim manj predelane, naravne in seveda kvalitetne. Kompromis tukaj ne obstaja.

Namig? Tango enostavno obožuje pasjo hrano Natures Menu. Kupujeva jo tukaj → NATURES MENU.

Tango in Natures Menu

 

[trx_quote style="1"][/trx_quote]

Pasji pozdravček do naslednjič ?

By LovingPaw

Share:

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page