Big SALE and discounts up to 50% OFF. Don' miss it! CLICK TO SALE

Vsak izmed nas ima dolžnost, tako kot za ljudi, pomagati tudi živalim v primeru nesrečnega dogodka. Ampak nudenje prve pomoči kosmatinčku ni nič strašnega - v primeru težav je potrebno le OHRANITI MIRNO KRI.

Kaj pomeni nudenje prve pomoči za živali?

Nudenje prve pomoči pomeni, da nudite prve, hitre, ustrezne in začasne ukrepe na kraju nezgode z namenom IZBOLJŠANJA ali vsaj OHRANITVE stanja prizadete živali do veterinarske pomoči.

Prva pomoč pomeni pomagati živali, ki je zdravstveno ogrožena. Zna se zgoditi, da so lastniki v primeru nesreče povsem ohromljeni zaradi stresa ali morebitnega neznanja. To želi Loving Paw preprečiti.

Želimo, da ima VSAK DOVOLJ ZNANJA, da lahko nudi vsaj osnovne pristope za ohranitev življenja oziroma prve pomoči. Zato vam bomo na tedenski ravni podajali takšne in drugačne nasvete, za katere priporočamo, da si jih natančno preberete in po potrebi SHRANITE 📲.

Potrebno pa se je zavedati, da prva pomoči nikakor NI NADOMESTILO ZA VETERINARSKO POMOČ. Je zgolj ukrep za ohranjanje ali preprečitev hujšega stanja.

Zato nas spremljajte in se naučite novega znanja o PRVI POMOČI, da boste v primeru nesreče vašega ali drugega kosmatinčka znali pomagati s samozavestjo.

By LovingPaw

Share:

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page