Big SALE and discounts up to 50% OFF. Don' miss it! CLICK TO SALE

Božič.. božični večer, družina, toplina in radost.. le kaj bi lahko bilo lepšega? In čeprav se zdi, da so "živali le živali", sem prepričana, da vse to občutijo tudi naši kosmatinci. 

Bibo najbolj razveseljuje to, da se veeliko dogaja ? postavljanje jelke, zavijanje daril, obdarovanje, šumenje in smejanje ob odpiranju daril, mašnice in vrvice, ki letijo na vse smeri ... in medtem, ko nas veseli vsebina daril, ona pregleda vse prazne vrečke, škatle in ovitke ... koooliko dela za tako malo muco ? Sledi še igranje z okraski, grizenje jelke, zbijanje bunkic na tla, skratka prava igralnica ?

Pod smrekico jo vsako leto čaka tudi darilo ?, saj si ga tako pridna mucka zasluži. Ker je letos prejela vse potrebno ravno pred mesecem dni, sem ji zavila velik paket briketov. Žal še vedno ugotavljamo izvor alergije in lahko jè le ultrahypo hrano, ampak na srečo jih naravnost obožuje ?.

Manjkal pa ni niti božični photoshooting ☃️?

Vsi ki pridno sledite našima FB in instagram profiloma (@lovingpaw_muca) ste že lahko opazili nove, prečudovite slike iz letošnjega božičnega slikanja. In moram deliti z vami svoje veselje, da je Biba prvič "sodelovala" oziroma bolje rečeno "ni ovirala slikanja". Haha 😀 Mislim, da razlog tiči v tem, da sem izbrala pravo taktiko. Medtem, ko je sladko spala, sem pripravila ozadje in jo nato prebudila iz doolgega spanca. Izkoristila sem prvih deset minut, ko je še debelo gledala in se ni zavedala kaj se dogaja ? In slike so nastale! Seveda, ko se prebudila, je v sekundi skočila iz postelje in si začela odstranjevati ovratnico. Ampak slikice so! ? 

Naj zaključim današnji blog z nekaj modrimi mislimi ... upam, da je Božič tudi za vas in vaše kosmatince tako navihan, razigran in nasmejan. Imejte se radi in nikar ne pozabite, da drobne pozornosti in svoj čas, ki ga lahko namenite živalicam pomenijo veliko več od velikih daril pod jelko. Ostanite skromni, ljubeči in dobrosrčni vse dni. Naša ljubezen lahko osreči neštete tačke, ki si to zaslužijo ?.

Vesel Božič in lepe praznike,

Biba & Deborah ❣

By LovingPaw

Share:

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page