Big SALE and discounts up to 50% OFF. Don' miss it! CLICK TO SALE

Se spomniš risanke Corgi, ki je lansko leto očaral vse otroke in odrasle po vsem svetu? No, kuža pasme Pembroke Welsh Corgi je očarala tudi vse naše sledilce Loving Paw, saj je kuža meseca decembra postala čudovita Ruby.

Kdo je lepotička, kaj rada počne in kakšna je po karakterju? Preberi kaj je zapisala lastnica Vlasta ...

Ruby je pasme Pembroke Welsh Corgi.

Njeno pravo (rodovniško) ime je Double Creek Urricane. Na svet je prišla 4.8.2019, na podeželju, na severu Italije. V novi dom smo jo pripeljali 22. 11. 2019.

V prvih mesecih njenega življenja so bili poleg kužkov njeni prijatelji tudi muca, ovčke in konj.

Ruby je tricolorka. Ko se je skotila, je na njeni glavi prevladovala črna barva, ki pa se počasi umika rdeči barvi. Poleg vseh vragolij, ki jih mladički počnejo, je zanimivo opazovati, kako se njen zunanji videz spreminja (kot listje v jeseni). 🙂

Veliki psi v malem telesu

Za pse pasme Pembroke Welsh Corgi pravijo, da so "veliki psi v malem telesu". So poslušni, ljubeči, prijazni, neustrašni, samozavestni, zelo zvesti in aktivni psi. So odlični čuvaji, saj so izredno zaščitniški do svoje družine.

Ker je Ruby še mladiček, se njen karakter še razvija, ampak že zdaj je jasno, da se rada crklja, uživa v družbi ljudi in drugih živali in obožuje naravo in vohljanje na dvorišču. ?

Ima 4 starejše sestre (Jack Russell terierke), ki so jo lepo sprejele v svoj dom, kot da je že od nekdaj z nami.

Ruby je zelo pametna kužica in mislim, da bo še veliko dosegla v svojem življenju. Odkar sva se spoznali, vsak dan vadiva doma, da se bo lahko kmalu pokazala tudi drugim ljudem. ❤️

Bravo Ruby in veseli smo, da si del naše široke Loving Paw družinice <3

By LovingPaw

Share:

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page