Big SALE and discounts up to 50% OFF. Don' miss it! CLICK TO SALE

Zobe tvojega kužka je potrebno ščetkati vsak dan, tako kot vaše. To je dobra navada, da sčasoma preprečite morebitna presenečenja. Medtem, ko boste psu redno umivali zobe, boste dodobra spoznali njegova usta in stanje zob, tako da boste opazili razmajane zobe, nabiranje zobnega kamna ali slab zadah … opazili boste vse znake in v primeru težav poiskali veterinarja.

Ščetkanje naj bo kratko, da ne bosta oba pod stresom. Vsakič, ko končate, nagradite svojega psa s priboljškom ali časom za igro … nekaj, da bo to zanj pozitivna izkušnja.

Kaj še lahko storim, da ohranim zobe svojega psa zdrave?

Kot del stalnega zdravja zob vašega psa lahko naredite tudi naslednje stvari:

  1. Umijte zobe svojega psa s probiotiki za boj proti slabim bakterijam iz zobnih oblog, ki lahko vodijo v bolezni dlesni ali parodontalne bolezni.
  2. Dajte svojemu psu trde kosti ali igrače za žvečenje, da le te postrgajo zobne obloge z njegovih zob.
  3. Hranite surovo meso, organe in kosti. Takrat, ko vaš pes žveči, grize in trga meso in mesne kosti, se mu na zobeh zrahlja zobna obloga.
  4. Uporabljajte naravno in kvalitetno zobno kremo

Kaj priporočamo?

Priporočamo uporabo Loving Paw glinene zobne kreme, ki je narejena iz zgolj dveh izjemno učinkovitih sestavin. Poleg tega, da uspešno odstranjuje zobne obloge, blagodejno deluje tudi na dlesni. Kadar jo kuža poje, blagodejno deluje tudi na prebavila, saj vsebine zdravilno bentonitno glino.

Učinkovita in naravna glinena zobna krema

Umivanje zob vašega psa je dobro za njegovo splošno zdravje. Saj veste - težave z zdravjem se pokažejo tudi na zobovju.

By LovingPaw

Share:

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page