Big SALE and discounts up to 50% OFF. Don' miss it! CLICK TO SALE

Lastniki psov, ki svoje kosmatince hranimo s surovo prehrano velikokrat le-to spremenimo, ko se odpravimo na dopust. Jaz jo recimo spremenim zato, ker se vsako leto odpravimo na drugo lokacijo in nikoli ne vem kako veliko je tam z zmrzovalnikom. Danes delim s tabo nekaj idej za enostavne in hitre pasje obroke, ki jih na morju jesta moji dve psički.

Makaronovo meso po pasje

Pasje testenine skuhaš in ohladiš. Na koncu dodaš še mokro hrano, vse skupaj premešaš in posrežeš svojemu kosmatinčku. Priprava obroka ti vzame 2 minuti.

Tribal pojedina

Tribal ''klobaso'' narežeš na majhne koščke in jih zmešaš skupaj s Tribal peleti. Za popestritev lahko daš čez še malo lososovega olja ali dodaš malo zelenjave.

Zajtrk z jogurtom

Pelete oziroma brikete preliješ z nekaj polnomastnega jogurta in tako bo nastal osvežujoč zajtrk za kosmatinčka.

Zmrznjena poslastica

Zvečer, ko je večini kosmatinčkov še zelo vroče, mu lahko postrežeš z večerjo, ki ga bo prijetno ohladila. V goveji sapnik daš mokro hrano in vse skupaj zamrzneš.

Licki obrok

Mokro hrano, zmešaš z majhno žličko arašidovega masla za pse in vse skupaj razporediš po LickiMat podlogi. Če želiš, da se bo kuža s tem obrokom še bolj ohladil pa mu lahko postrežeš zmrznjeno.

Še nekaj receptov za LickiMat lahko najdeš tukaj.

Vse zgoraj naštetet recepte za pasje obroke lahko prilagajaš po svoje. Vsak od teh obrokov je lahko vsak dan drugačen - samo dodaš drug okus hrane. Za popestritev lahko k obrokom dodaš tudi: sušene ribice, zelenjavo, sadje, nekatere začimbe...

Tebi in tvojemu kosmatinčku želim lep in brezskrben dopust.

By LovingPaw

Share:

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page